Zmarta

Zmarta on osa kansainvälistä Zmarta Group -konsernia ja sillä on yli kymmenen vuoden kokemus lainojen ja vakuuksien välittäjänä. Ammattimaisella kokemuksella Zmarta tarjoaa turvallisesti, nopeasti ja helposti lainaa. Yhdellä lainahakemuksella voit saada useita eri lainatarjouksia tutuilta ja luotettavilta lainanmyöntäjiltä, kuten Danske Bank, Svea Ekonomi ja Collector Bank. Voit valita juuri sinulle sopivimman tarjouksen. Ilmaisiin palveluihin kuuluvat vakuudeton laina ja lainojen yhdistäminen. Luoton myöntäjästä riippuen lainan todellinen vuosikorko vaihtelee 4,19 % ja 50,5 % välillä. Laina-aika voi lainan määrästä ja luoton myöntäjästä riippuen olla 1 – 15 vuotta.

4,19 %
1-15 Vuotta

*Lainan kustannukset vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti.

  • Useita lainatarjouksia vain yhdellä hakemuksella verkkosivuilla
  • Lainaa turvallisesti, nopeasti ja vaivatta jopa 50 000 euroa
  • Yli 10 vuoden kokemus lainojen kilpailuttamisesta ja välittämisestä

Laina

Joskus elämässä tulee tilanteita, jolloin pikaiselle lainalle olisi käyttöä. Aina ei niin sanottu puskurirahasto ole valmiudessa yllättäviä tai suunniteltuja tilanteita varten, vaikka talous olisikin muutoin tasapainossa. Näitä tilanteita voivat olla esim. äkillinen sairastuminen tai tapaturma, remontti, auton korjaaminen ja matkustaminen. Tai harkittu lainan ottaminen esim. autoa, vuokratakuuta tai matkaa varten. Zmarta tarjoaa lainaa tällaisiin tilanteisiin ilman vakuuksia tai takaajia, jolloin et tarvitse omaisuutta pantiksi tai henkilötakaajia. Mikäli haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, ovat lainansaantimahdollisuutesi paremmat, ja korko voi olla pienempi. Säästät aikaa ja hermoja, kun teet lainahakemuksen Zmartan verkkosivuilla sen sijaan, että juokset pankista toiseen ja vertailet eri rahoituslaitosten verkkosivujen tarjouksia. Sinun tarvitsee tehdä vain yksi hakemus, ja vastauksena saat lainatarjouksen usealta eri luotettavalta luotonmyöntäjältä. Hakemuksen tekeminen on ilmaista. Hakemuksessasi sinun tulee ilmoittaa perustietosi, muiden lainojen määrä ja taloutesi tilanne. Lainaa voi hakea 500 eurosta 50 000 euroon, 1-15 vuoden laina-ajalla. Lainan korko on yksilöllinen ja määräytyy henkilökohtaisen luottoluokituksen, lainan määrän, laina-ajan ja luotonmyöntäjän mukaan.

Voit hakea lainaa, mikäli

– sinulla on moitteettomat luottotiedot
– takaisinmaksukykyä
– olet vähintään 18-vuotias
– asut vakituisesti Suomessa
– sinulla on vakituiset palkka- tai eläketulot

Saat alustavan lainatarjouksen nopeasti, jopa muutamassa minuutissa lainahakemuksen lähettämisestä. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen ja lähetettyäsi tarvittavat asiakirjat luotonmyöntäjälle, maksetaan laina yleensä 2-5 pankkipäivän kuluessa tilillesi. Lainaa voit halutessasi lyhentää sovittua takaisinmaksuaikaa nopeammin. Takaisinmaksujärjestelyistä kannattaa sopia tarkemmin luotonmyöntäjän kanssa.

Esimerkkilaskelma 10 000 euron lainalle, viiden vuoden laina-ajalla: arvioitu kuukausilyhennyserä on 210 €, lainan kokonaiskustannus on 12 950 € ja todellinen vuosikorko 11,27 %.

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen kannattaa silloin, kun sinulla on monta pienempää luottoa, esim. luottokortti, osamaksusopimuksia ja pikalainoja. Säästät rahaa, koska maksat takaisin vain yhtä lainaa ja sen korkoja ja kuluja. Saat taloutesi myös tasapainotettua helpommin, koska on helpompi seurata yhden lainan vähenemistä ja sen kuluja kuin useiden eri lainojen. Säästät myös aikaa ja hermojasi, kun sinun ei tarvitse muistella eräpäiviä, jäljellä olevia eriä ja oletko hoitanut kaikki laskusi ajallaan. Lainaa varten et tarvitse omaisuuttasi vakuudeksi etkä tuttaviasi takaajiksi. Laina myönnetään yksilöllisen luottoluokituksen perusteella. Voit hakea lainaa 500 – 50 000 € ja lainan takaisinmaksuaikaa voit saada 1-15 vuotta. Kilpailuta useita lainatarjouksia yhdellä ainoalla hakemuksella Zmartan verkkosivuilla. Hakemuksen tekeminen on vaivatonta eikä sido sinua mihinkään. Saat vastauksen nopeasti, jolloin voit valita ehdotuksista parhaimman ja sinulle sopivimman lainatarjouksen.

Esimerkkinä 35 000 euron laina, 15 vuoden laina-ajalla: arvioitu kuukausierä on 286 € ja lopullinen takaisin maksettava summa on 52 425 €. Todellinen vuosikorko on 5,95 %.

Zmartalla on ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu, joka neuvoo ja auttaa mielellään luottoasioissa ja lainahakemuksissa.

Lue lisää tarjouksesta - Zmarta