Santander

Santander Consumer Finance Oy on vuonna 2007 aloittanut suomalainen rahoitusyhtiö. Yhtiö tarjoaa rahoituspalveluja yksityishenkilöille ja yrityksille. Kattavasta valikoimasta löytyy lainaa ilman takaajia ja vakuuksia aina 50 000 euroon asti, All in on -palvelu autoa hankkivalle, ostorahoitus, luottokortti, leasing-palvelu ja vakuutuksia. Lainahakemus on helppo ja nopea tehdä verkkosivuilla, ja samalla voit valita suuntaa antavan kuukausierän lainallesi. Turvaa lainasi Maksuturvalla esim. työttömyyden tai sairastumisen varalta, ja ota lyhennysvapaa kuukausi ilman kuluja, kun haluat ohjata lainanlyhennyksen muualle.

  • Vakaa suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa rahoituspalveluja yksityishenkilöille ja yrityksille
  • Palveluita mm. luottokortti, All in one -autorahoituspalvelu ja laina
  • Kattava asiakaspalvelu, soviteltavat kuukausierät ja vakuutusturva lainallesi

Laina on tarkoitettu sinulle,

Joka olet vähintään 24-vuotias, hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, asut pysyvästi Suomessa ja jonka talous kestää ylimääräisen lainan ottamisen (tulot vuodessa vähintään 18 000€). Lainaa hakeneet ovat toteuttaneet unelmiaan matkustamisesta, isoista huonekaluhankinnoista ja remontista. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, joten sinun ei tarvitse kiinnittää omaisuuttasi lainan vakuudeksi eikä pyytää ystäviäsi takaajiksi. Santander tarjoaa lainaa 2000 eurosta aina 50 000 euroon saakka, ja laina-ajaksi on mahdollista valita 24 kk – 60 kk. Yli 5000 euron lainoissa voi laina-aika olla pisimmillään 10 vuotta. Yli 20 000 euron lainoille edellytetään vakaita tuloja ja omistusasuntoa; sitä ei vaadita kuitenkaan vakuudeksi. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa verkkosivuilla, mihin aikaan vain. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen sinua pyydetään toimittamaan tarvittavat todistukset, ja sekin onnistuu kätevästi sähköisesti. Saat lainan tilillesi 1 – 3 arkipäivän sisällä lähetettyäsi allekirjoitetun lainasopimuksen liitteineen.

Esimerkkilaina 10 000 €, laina-aika 40 kk: arvioitu kuukausierä on 302 € ja todellinen vuosikorko on 11,75 %.

Voit hakea lainaa, jos:

– olet vähintään 24-vuotias
– asut pysyvästi Suomessa
– sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
– sinulla on säännölliset tulot, 1500 €/kk tai 18 000 €/vuosi

All in one

All in one on autoilijan luottopalvelu, joka nivoo yhteen kuukausierään autoilun useat eri palvelut, kuten vakuutukset, sijaisauton huollon ajaksi ja rengaspalvelut hotelleineen. Palveluun kuuluu myös sopimuskauden jälkeen auton ennalta sovittu takaisinostaminen. Voit valita eri pakettivaihtoehdoista itsellesi sopivimman paketin riippuen siitä, ostatko käytetyn vai uuden auton. Palvelua on mahdollista hakea verkkosivuilla, mutta myös hyvän palvelun autoliikkeissä.

1. Etsi mieleisesi auto, uusi tai käytetty, esim. joko Santanderin verkkosivuilta tai suoraan autoliikkeestä. Santander tekee yhteistyötä useiden autoliikkeiden kanssa, joten kysy rohkeasti jälleenmyyjältä All in one -luottosopimusta.
2. Valitse seuraavaksi sinulle sopiva palvelupaketti kuukausierineen.
3. Hae luottopäätöstä joko verkkosivuilla tai yhteistyöjälleenmyyjän avustuksella.

All in one -sopimuksella voi ajaa maksimissaan 90 000 km per sopimuskausi. Kahden vuoden sopimuksella saat siis ajaa 45 000 km/vuosi. Asiakaspalvelu auttaa mielellään, jos näyttää siltä, että kilometrejä tulee kertymään sovittua enemmän. Auto on myös mahdollista lunastaa itselleen ennen sopimuskauden loppua, vaihtaa uuteen tai antaa Santaderin ostaa auto takaisin ennalta sovittujen ehtojen mukaisesti.

Esimerkkilaskelma uudesta autosta: hinta toimituskuluineen 23 590 €, All in one -taso 2: 2 % korko, 36 kk takaisinmaksuaika ja 287,73 €/kk. Todellinen vuosikorko on 2,9 % ja luottokustannukset yhteensä 1493,80 €.

Luottokortti

Vuosimaksutonta Mastercard-luottokorttia voi hakea verkkosivuilla. Pääkorttiin on mahdollista hakea lisäksi 2 vuosimaksutonta rinnakkaiskorttia. Kortti toimii maksuvälineenä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Luottokorttilaskua on mahdollista valita lyhennettäväksi 5 – 100 % laskun loppusummasta, ja laskun saa halutessaan maksaa kokonaan pois. Kortti voidaan myöntää, jos olet vakituisesti Suomessa asuva täysi-ikäinen henkilö eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Rinnakkaiskortti voidaan myöntää myös 16 vuotta täyttäneelle henkilölle, jolloin pääkortin haltija vastaa alaikäisen rinnakkaiskortista. Santanderin Mastercard-luottokorttia voivat hakea tietyin ehdoin myös korkeakoulu- ja ammattikorkeakouluopiskelijat.

Lue lisää tarjouksesta - Santander