Rahalaitos

Rahalaitos on osa Eone Oy:tä, joka perustettiin vuonna 2001 tuottamaan palveluita yrityksille ja kuluttajille sähköisessä liiketoimintaympäristössä. Eone Oy on saanut korkeimman AAA-luottoluokituksen jo useana vuotena peräkkäin ja se saa käyttää avainlipputunnusta. Rahalaitos tekee yhteistyötä usean rahoitusyhtiön kanssa, jotka se on todennut luotettaviksi toimijoiksi. Rahalaitos on lainojen kilpailuttaja, jonka kautta lainan hakeminen käy kätevästi ja nopeasti. Lainaa voit saada 500 – 50 000 euroa, mikäli olet vähintään 20-vuotias, sinulla on puhtaat luottotiedot ja saat tuloja vähintään 7200 € vuodessa. Lainahakemus on ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin.

4,5 %
1-12 Vuotta

*Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 10,91 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 10,4 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 866,64 €, eli 214,4 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.

  • - Yksi hakemus verkkosivuilla tuottaa useita lainatarjouksia
  • - Voit huoletta tehdä lainahakemuksen, koska se ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään
  • - Säästä rahaa ja aikaa yhdistämällä vanhat lainasi yhdeksi lainaksi Rahalaitoksen avulla

Lainaa 500 – 50 000€

Rahalaitoksen Laina on kätevä silloin, kun ilmenee nopea lainan tarve ja talous on muutoin tasapainossa. Lainaa voit käyttää esim. remonttia maksaessasi, matkustamiseen tai kalusteiden hankintaan. Lainasummat ovat 500 eurosta aina 50 000 euroon asti, ja laina-aika voi olla yhdestä vuodesta 12 vuoteen. Voit täyttää helposti ja nopeasti lainahakemuksen Rahalaitoksen verkkosivuilla. Saat yhdellä hakemuksella monta edullista vaihtoehtoa usealta eri luotonantajalta, joista voit valita mieluisesi tai halutessasi voit myös hylätä kaikki. Lainahakemus ei sido sinua mihinkään. Saat yleensä jo samana päivänä vastauksen lainahakemukseesi. Mikäli sinulla on yhteishakija, vaikkapa puoliso, jonka kanssa haet lainaa, voivat lainan saaminen ja lainan ehdot olla paremmat.

Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee luotonantajasta riippuen 4,5 % ja 50,5 % välillä. Esimerkkinä 10 000 euron laina, viiden vuoden takaisinmaksulla ja esimerkkikorolla 10,4 %: kuukausierä on 214,40 € ja lopullinen takaisinmaksettava summa on 12 866,64 €.

Yhdistä lainasi

Voit yhdistää Rahalaitoksen kautta useita eri lainoja, kuten luottokorttilainat, pikavipit ja kulutusluotot yhdeksi lainaksi. Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias, luottotiedot ja talous kunnossa. Täytät vain hakemuksen verkkosivuilla kaikkine tietoineen, ja usein saat vastauksen sekä lainatarjouksen jo samana päivänä. Lainahakemus ei sido sinua mihinkään. Rahalaitoksen yhteistyökumppaneita, joilta on mahdollisuus saada lainatarjous, ovat mm. Nordax Bank, Euroloan, Svea Ekonomi ja Resurs Bank. Lainojen yhdistäminen on järkevää ja kätevää, koska säästät aikaa maksaessasi vain yhtä laskua, säästät rahaa maksaessasi korot ja kulut vain yhteen paikkaan ja säästät hermojasi, koska sinun ei enää tarvitse muistaa milloin ja mistä lasku tulee ja milloin sen eräpäivä on. Saat myös pidemmän maksuajan lainallesi.

Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia

Mikäli olet vähintään 20-vuotias, luottotietosi ovat moitteettomat ja vuositulosi ovat vähintään 7200 €, voit saada lainaa ilman vakuuksia. Sinun ei siis tarvitse asettaa vakuudeksi autoasi, asuntoasi tai hankkia takaajia, jotta saisit lainan. Vakuudettoman lainan mahdollistaa se, että lainan myöntäjät tarkistavat maksukykysi ennen lainapäätöksen tekoa. Laina on hyvä vaihtoehto silloin, kun talous tarvitsee pientä piristystä, vaikkapa isompien huonekalujen hankintaan tai matkusteluun. Rahalaitos etsii edullisimmat lainatarjoukset ja lähettää ne sinulle jo saman päivän aikana, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Todelliset vuosikorot vaihtelevat luotonmyöntäjästä riippuen 4,5 % – 50,5 %.

Pikalaina

Pikalaina sopii nopeaan rahantarpeeseen, kuten auton yllättävään korjaukseen, kun kodinkoneen rikkoutuu, sairastumistapauksen sattuessa tai vaikkapa lomamatkalla. Pikalainaa on helppoa ja nopeaa hakea Rahalaitoksen verkkosivuilla, jolloin saat päätöksen jopa 5 minuutissa. Rahalaitos kilpailuttaa lainahakemuksesi luottamillaan yhteistyökumppaneilla ja lähettää sinulle edullisimmat lainaehdotukset. Pikalainaa voit ottaa, kun olet vähintään 20-vuotias, sinulla on vuosituloja vähintään 7200 euroa eikä luottotiedoissasi ole merkintöjä. Pikalaina voidaan maksaa luotonantajasta riippuen tilillesi jopa minuuteissa.

Autolaina

Rahalaitoksen autolaina on erinomainen vaihtoehto pankkien lainalle, sillä tehtyäsi hakemuksen verkkosivuilla, Rahalaitos kilpailuttaa lainasi useilla eri luotonantajilla. Saat näin valita useista ehdotuksista edullisimman ja juuri sinulle sopivimman lainatarjouksen. Ja mikä parasta, lainahakemuksesi ei sido sinua mihinkään, ja hakemuksen tekeminen on täysin ilmaista. Helppo, nopea ja aina saatavilla oleva lainahakemus Rahalaitoksen verkkosivuilla! Lainaa voit saada aina 500 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Lainan todelliset vuosikorot vaihtelevat 4,5 % ja 50,5 % välillä, riippuen luotonantajasta.

Lue lisää tarjouksesta - Rahalaitos