Osuuspankki

OP kuuluu OP Ryhmään, joka on Suomen suurin finanssiyhtymä. OP, eli kansan suussa edelleen Osuuspankki, tarjoaa mm. lainapalveluja yksityisille ja yrityksille. OP:n myöntämissä lainoissa tarvitaan yleensä joko vakuuksia tai takaajat. Poikkeuksina ovat Joustoluotto ja Täsmäluotto, joihin ei tarvita vakuuksia. Laaja-alaisuutensa vuoksi on OP:n myöntämiin lainoihin mahdollista saada lyhennysvapaita kuukausia, kerryttää bonuksia ja ottaa takaisinmaksuturva. Lainahakemuksen voi täyttää joko verkkosivuilla tai varaamalla ajan neuvojalle. OP tarjoaa lainaa 1000 eurosta aina 500 000 euroon asti. Pisin laina-aika on 20 vuotta.

  • - Suomen suurin finanssiyhtymä - saat saman katon alta takaisinmaksuturvan, lainan ja vakuutukset
  • - Useita eri lainavaihtoehtoja - hae helposti verkkosivuilla tai ota yhteyttä lainaneuvojaan
  • - Vakuuksilla tai ilman - lainaa jopa 500 000 euroa

Asuntolaina

Asuntolaina voidaan myöntää sinulle, joka olet ostamassa uutta asuntoa ja pääomasta puuttuu vielä osa. Voit hakea asuntolainaa 10 000 eurosta 500 000 euroon asti. Lainan saadaksesi tarvitset vakuudeksi esim. ostettavan asunnon. OP myöntää yleensä lainaa 70 % asunnon arvosta, ja mikäli lainaa tarvitaan enemmän, on annettava lisävakuuksia. Lisävakuudeksi käyvät esim. Osuuspankin luottotakaus tai omaisuus. Osuuspankin asuntolainaan on mahdollista saada lyhennysvapaita kuukausia, esim. jos joulun alla haluaa sijoittaa lainanlyhennysrahat muuhun tarkoitukseen. Asuntolainaan on saatavilla takaisinmaksuturva, joka turvaa selustasi silloin, kun työttömyys tai sairaus uhkaa. Asuntolaina kerryttää OP-bonuksia, joilla voit maksaa esim. lainan palvelumaksuja tai vakuutusmaksuja.

Esimerkkilaskelma 150 000 euron lainalle, 20 vuoden takaisinmaksuajalla: arvioitu kuukausierä 777 €, lopullinen kokonaiskustannus 187 539 €, jolloin todellinen vuosikorko on 2,3 %.

Takaisinmaksuturva

Takaisinmaksuturva on tarkoitettu auttamaan luoton takaisinmaksussa elämän yllättävissä tilanteissa, kuten työttömyysaikana, vakavan sairauden yllättäessä ja kumppanin kuolemantapauksessa. Suurin vakuutettava summa voi olla 200 000 €. Takaisinmaksuturvan voit saada, kun olet terve 18 – 59-vuotias henkilö ja asunut Suomessa viimeiset 12 kuukautta.

Esimerkissä 150 000 € lainaa, 20 vuotta takaisinmaksuaikaa, lainanottajan ikä 30 vuotta: kuukausittainen takaisinmaksuturvan osuus on 45 €.

Joustoluotto

Joustoluotto on kätevä pienempien hankintojen, kuten polkupyörän, unelmaloman tai vuokratakuun mahdollistaja. Voit hakea luottoa 1000 – 8500 €, ilman takaajia tai vakuuksia. Joustoluoton hakeminen käy kätevästi verkkosivuilla tai asiakaspalvelijan kanssa asioidessa. Joustoluotto on luotto, joka on uudelleen käytettävissäsi, kun olet ensin maksanut luottoa takaisin. Sinun ei tarvitse tehdä uutta lainahakemusta nostaaksesi lisää luottoa. Joustoluotto kuuluu OP-bonusohjelmaan, joka kerryttää bonuksia. Mikäli sinulla on vakuutuksia OP-ryhmittymässä, voit maksaa niitä bonuksillasi.

Esimerkkilaskelmassa luottoa otetaan 5000 € ja maksetaan takaisin 150 € kuukaudessa. Arvioitu takaisinmaksuaika on 41 kuukautta, lopullinen takaisin maksettu summa on 6077 € ja todellinen vuosikorko on 12,1 %.

Täsmäluotto

Täsmäluotto on vakuudeton ja takaajaton luotto, jota voit hakea 1000 – 15 000 euroa. Täsmäluotto maksetaan kokonaisuudessaan takaisin, eikä sitä voi välillä nostaa lisää, kuten Joustoluottoa. Täsmäluotto kerryttää myös OP-bonuksia.

Esimerkkilaskelma 5000 euron lainalle, 150 € kuukausilyhennyksellä: arvioitu takaisinmaksuaika 40 kk, kokonaiskustannukset 5903 € ja todellinen vuosikorko 10,6 %.

Jatkuva luotto
Jatkuva luotto on omiaan silloin, kun tarvitset 3000 – 8000 euroa lainaa. Jatkuvan luoton saamiseksi tarvitset vakuuden, kuten asunnon tai auton. Jatkuva luotto on luotto, joka on uudelleen käytettävissäsi, kun olet ensin maksanut nostamaasi luottoa takaisin. Sinun ei tarvitse tehdä uutta lainahakemusta nostaaksesi lisää jo takaisinmaksettua luottoa. Jatkuva luotto kerryttää OP-bonuksia.

Esimerkkilaskelma 5000 € lainalle, 150 € kuukausilyhennyksellä: arvioitu takaisinmaksuaika 35 kk, kokonaiskustannukset 5339 € ja todellinen vuosikorko 4,7 %.

Pankkilaina
Pankkilaina on kertaluonteinen laina, jota voi hakea 5000 – 30 000 euroa. Lainan vakuudeksi tarvitaan esim. omistusasunto tai takaaja. Voit hakea lainaa joko verkkosivuilla, tai varata ajan lainaneuvojalle.

Esimerkkilaskelma 10 000 € lainalle, 300 € kuukausilyhennyksellä: arvioitu takaisinmaksuaika 35 kk, kokonaiskustannukset 10 754 € ja todellinen vuosikorko 5,2 %.

 

Autolaina

Kun aiot hankkia auton, veneen tai moottoripyörän, autolaina on apunasi. Voit valita rahoitusmuodoksi Jousto- tai Täsmäluoton ilman vakuuksia alle 15 000 euron hankintoihin, tai Jatkuvan luoton tai Pankkilainan suurempiin hankintoihin vakuuden kanssa. Harkinnanarvoinen vaihtoehto on myös OP Autorahoitus, jolloin maksat hankintaasi erissä ja saat kulkupelin omistusoikeuden maksettuasi kaikki erät pankille. Tällöin auto tai vene toimii vakuutena lainalle.

Lue lisää tarjouksesta - Osuuspankki