Lendo

Lendo on osa Pohjoismaiden suurinta mediakonsernia, Schibsted-konsernia. Lendo on lainapalveluita tarjoava yritys, jonka kautta voi saada yhdellä lainahakemuksella useita eri lainatarjouksia. Lendolla on useita luotettavia yhteistyökumppaneita, jotka tarjoavat juuri sinulle sopivia lainaratkaisuja. Lainan hakeminen on ilmaista ja lainahakemus on helppo tehdä nopeasti verkkosivuilla. Lainaa voivat saada vakuudettomasti niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin. Yksityishenkilöt voivat hakea lainaa 500 – 50 000 euroa, ja yritykset 500 – 100 000 euroa. Lainaa myönnetään henkilöille, joiden luottotiedot ovat kunnossa ja jotka saavat säännöllisiä tuloja.

*Lainan kustannukset vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti. Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 € ja takaisinmaksuajan 6 vuotta on kuukausierä 183 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 567 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,21 %.

  • - Nopeasti, helposti lainaa ja luottoa yksityishenkilöille sekä yrityksille
  • - Laske lainalaskurilla suuntaa antava kuukausierä suunnittelemallesi lainamäärälle
  • - Vakaa lainanvälityspalvelu, osa Pohjoismaiden suurinta mediakonsernia

Vakuudeton laina: Remonttilaina, Pikalaina, Autolaina

Vakuudeton laina on sinulle, joka haluat säästää aikaa ja hermoja nopean lainan haussa. Säästät aikaa, kun ei tarvitse juosta pankeissa tai rahalaitoksissa ja odotella viikkoja saadaksesi lainarahat tilille. Säästät myös rahaa, kun saat yhdellä ilmaisella hakemuksella useita eri lainatarjouksia vertailtavaksi. Lendo etsii puolestasi halvimmat ja parhaimmat lainatarjoukset. Usein laina maksetaankin nopeasti tilillesi, jopa tunneissa, kun olet valinnut parhaimman lainatarjouksen. Lainaa käytetään esim. matkustamiseen, remonttiin, vuokratakuisiin ja auton hankintaan. Päätät itse, mihin lainasi käytät. Voit hakea lainaa 500 eurosta 50 000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Mikäli haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, ovat lainansaantimahdollisuudet ja korot yleensä paremmat. Laina-ajat vaihtelevat vuodesta 15 vuoteen. Voit myös maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla, kun sovit asiasta lainanmyöntäjän kanssa. Lainan nimelliset vuosikorot vaihtelevat lainanmyöntäjästä riippuen 8 – 27 %.

Esimerkkilaskelma 10 000 euron lainalle, 10 vuoden takaisinmaksuajalla: arvioitu kuukausilyhennys on 135 € ja lopullinen takaisinmaksusumma on 16 151 €. Todellinen vuosikorko on 10,47 %.

Lainalaskuri

Laske kätevästi verkkosivujen lainalaskurilla, miten lainan määrä vaikuttaa takaisinmaksuaikaan ja kuukausierään. Saat nopeasti käsityksen siitä, millaisen lainasumman taloutesi kestää. Lainalaskuri antaa suuntaa antavan arvion kuukausilyhennyksestä. Lopullinen korko ja kuukausilyhennys selviävät varsinaisesta lainasopimuksesta.

Yhdistä lainat

Lainojen yhdistäminen kannattaa, sillä voit säästää korko-, tilinhoito- ja toimituskuluissa. Mikäli sinulla on useita pienempiä pikalainoja, luottokortti ja kulutusluotto, on lainojen yhdistäminen juuri sinua varten. Hae Lendolta yksi isompi laina, jota takaisin maksamalla säästät rahaa ja yöuniasi, sekä saat helpommin taloutesi tasapainoon. Lainojen yhdistämisen jälkeen sinun ei enää tarvitse muistaa useita eri eräpäiviä ja lainojen loppusummia. Voit hakea lainaa jopa 50 000 euroa, jolla saat maksettua useammankin lainan pois. Lainaa haetaan verkkosivulla, minkä jälkeen saat useamman lainatarjouksen vertailtavaksi. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

Kulutusluotto: Joustoluotto, Reissuluotto

Voit hakea kulutusluottoa vaikkapa matkailua tai suurempien huonekalujen hankintaa varten. Luottoa varten ei tarvita vakuuksia eikä henkilötakaajia. Luottohakemuksen tekeminen verkkosivuilla on helppoa ja nopeaa, ilmaista eikä sido mihinkään. Saatuasi luottotarjoukset voit yhä muuttaa mieltäsi ja olla ottamatta tarjousta vastaan. Lendo etsii useilta yhteistyökumppaneiltaan halvimmat ja parhaimmat luottotarjoukset juuri sinulle. Voit hakea luottoa 500 euron ja 50 000 euron väliltä. Laina-ajaksi voit valita yhdestä vuodesta jopa 15 vuoteen.

Yrityslaina

Yrityslainaa voivat hakea kaikki yritysmuodot ja nuoretkin yritykset. Yrityslainaa saadaksesi tarvitaan yritykseltä vähintään yksi henkilö takaajaksi, joka voi olla toimitusjohtaja, osakas tai vastuuhenkilö. Takaajan luottotietojen on oltava maksuhäiriöttömät. Yrityslainaa on mahdollista saada jopa 100 000 euroa, yrityksen luottoluokituksen mukaisesti. Takaisinmaksuajaksi yritysluotolle voi valita yhdestä vuodesta 24 kuukauteen. Lainaa haetaan Yritysluoton kautta, jonka tarjoaa OPR-Yritysrahoitus Oy. Saat nopeasti lainatarjouksen ja rahat yrityksen tilille jopa seuraavana päivänä. Yrityslainalla on kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki lainan kulut ja korot.

Lue lisää tarjouksesta - Lendo