Lainaamo

Suomalainen, ja suomalaisten omistama Lainaamo Oy on rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kulutusluottopalveluita yksityishenkilöille. Erityisrahoitusyhtiön tuotteisiin kuuluvat väliaikaisrahoituspalvelut useaan eri tarpeeseen, laajalle asiakasryhmälle. Mikäli etsit vakuudetonta lainaa 500 – 20 000 euron väliltä, on Lainaamo.fi hyvä vaihtoehto. Lainasta riippuen, voit saada lainan takaisinmaksuun aikaa jopa 10 vuotta. Lainaamo.fi on vastuullinen luotonantaja, joten jokaisen lainanhakijan maksukyky tarkistetaan ennen lainan myöntämistä. Lainaamo Oy on rekisteröity Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Lainaamon tytäryritys Fellow Finance Oyj tarjoaa lisäksi yrityksille yrityslainoja ja laskurahoitusta.

*Lainan lopullinen korko määräytyy yksilöllisesti luottoluokitusarvion perusteella. Laskurin tarjous on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla.

  • - Saat lainaa auton-, matkojen- tai remontin maksuun ilman vakuuksia
  • - Korko lasketaan henkilökohtaisen luottoluokituksen mukaan
  • - Yhdistele useat lainat yhdeksi kokonaisuudeksi - yksinkertaista ja edullisempaa sinulle!

Kulutusluotto

Mikäli asut Suomessa, omaat moitteettomat luottotiedot, olet vähintään 26-vuotias ja sinulla on maksukykyä, voit ottaa kulustusluoton, joka on oiva apu esim. remonttikuluissa, auton hankinnassa tai lomamatkan maksussa. Kulutusluotto on vakuudeton laina, jota voit hakea hakulomakkeella Lainaamon verkkosivuilla. Mikäli haet kulutusluottoa puolisosi kanssa, on teillä paremmat mahdollisuudet saada positiivinen vastaus lainan myöntämiseen. Lainapäätöksen saat heti, ja rahat tilille heti, kun tarvittavat todistukset on toimitettu Lainaamolle. Lainan saamiseen ei tarvita takaajia. Kulutusluottoa haetaan kertaluontoisesti, ja sitä voi tarvittaessa korottaa myöhemmin.

Kulutusluoton todellinen vuosikorko tällä hetkellä on 18%, laskettuna 9500 euron lainalle ja 72 kuukauden laina-ajalla. Korko lasketaan yksilöllisesti luottoluokituksen mukaisesti.

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina on kätevä silloin, kun sinulla on useita eri lainoja maksettavana. Lainat voivat olla esim. luottokorttilainoja, pikaluottoja ja kulutusluottoja. Lainojen yhdistely säästää sinun aikaasi, selkeyttää talouttasi ja säästää selvää rahaa, kun maksat kuluja ja korkoja vain yhteen paikkaan. Enää sinun ei tarvitse muistella ja miettiä, mikä laina piti milloinkin maksaa, kun lyhennät vain yhtä lainaa. Täytä Lainaamon verkkosivuilla oleva lomake ja lataa laskusi liitteeksi, tai lähetä laskusi sähköpostitse. Saat yksilöllisen lainatarjouksen sähköpostiisi arkena vuorokauden sisällä. Hyväksyttyäsi tarjouksen, maksaa Lainaamo lainasi pois ja sinun tarvitsee enää lyhentää vain yhtä lainaa Lainaamolle. Voit hakea lainaa jopa 20 000 euroon saakka, ilman vakuuksia tai takaajia. Maksuerät ovat alkaen 25€/kk.

Luotto

Tarvitsetko nopeasti luottoa autolainaa, asuntolainaa tai remonttia varten? Lainaamo voi olla silloin ratkaisu talouden piristämiseen. Sinun tulee olla vähintään 26-vuotias, taloutesi on tasapainossa ja sinulla on säännölliset tulot, eikä sinulla ole merkintöjä luottotiedoissa. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia, ja laina maksetaan sen myöntämisen jälkeen heti tilillesi. Kannattaa ottaa valmiiksi kuva palkkatodistuksesta, joka kysytään lainaa myönnettäessä. Todistuksen nopea toimittaminen Lainaamolle nopeuttaa lainan saamista tilille. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen sinulle myönnetään luottoraja, jonka voit nostaa joko kerralla tilillesi, tai osissa, jolloin jokaisesta nostosta veloitetaan erillinen nostomaksu.

Matkalaina

Matkalaina on sinulle, joka rakastat reissaamista, jolla on talous tasapainossa, mutta se kaipaa pientä apua irtiottoon arjesta. Olet vähintään 26-vuotias ja sinulla on luottotiedot kunnossa. Matkalainaa voit hakea kätevästi ja nopeasti Lainaamon verkkosivuilla. Lainamäärä voi olla 500 eurosta jopa 20 000 euroon asti. Laina-aika voi olla 24 kuukaudesta jopa 10 vuoteen. Mikäli taloutesi näyttää jonain lyhennyskuukautena tiukalta, voit pyytää lyhennysvapaa kuukautta. Samoin voit hakea lisälainaa yli 2 kuukautta lainanottamisen jälkeen, kun olet maksanut 3 takaisinmaksuerää. Näin voit päästä jälleen uuteen reissuun.

Remonttilaina

Remonttilaina on kertaluotto, jota voit hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Onhan taloutesi kunnossa, eikä sinulla ole luottotiedoissa merkintää? Remonttilaina sopii erinomaisesti taloutesi avuksi vaikkapa kesäasunnon tai kodin remontointirahastoksi. Helpolla ja nopealla lainalla pääset toteuttamaan haaveesi ja pääset tuumasta toimeen. Tee lainahakemus helposti Lainaamon verkkosivuilla ja saat vastauksen nopeasti. Lopullinen korko määräytyy yksilöllisesti, maksukykysi mukaan. Lainaa voit lyhentää joko maksusuunnitelman mukaisesti, tai jo aikaisemmin, jolloin säästät kuluissa.

Laina

Lainaamon laina on tarkoitettu suomalaiselle, jonka talous on tasapainossa ja luottotiedot moitteettomat. Lainaa voit hakea helposti ja nopeasti verkkosivuilla, jonka jälkeen saat päätöksen nopeasti. Lainan saamiseksi et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lainaa voit käyttää remonttiin, kulutusluotoksi tai vaikkapa lainojen yhdistelemiseen. Lainan korko määräytyy sinulle tehdyn henkilökohtaisen luottoluokituksen mukaan.

Lue lisää tarjouksesta - Lainaamo