Haenyt

Lahtelainen Holla Online Oy on Suomen kattavin lainanvälittäjä ja omistaa haenyt.fi -sivuston. Se tarjoaa useiden eri lainanantajien vertailua helposti ja nopeasti, yhdessä ja samassa paikassa, profiloituna juuri sinulle. Täytä lainahakemus sivuillamme ja kilpailutamme puolestasi lainan yli 20 luotonantajalla. Saat lainaehdot kätevästi sähköpostiisi, josta voit niitä käydä lukemassa juuri silloin kuin sinulle sopii. Valitse mieleisesi vaihtoehto eri tarjouksista, tai voit myös olla hyväksymättä niitä. Mikään ei velvoita sinua ottamaan lainaa. Täytä lainahakemuksesi jo tänään. Täysin ilmaiseksi ja mihinkään sitoutumatta!

4,5 %
1-12 Vuotta

*Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.

  • - Yhdellä lomakkeella helposti ja nopeasti monta eri lainatarjousta sähköpostiisi!
  • - Antaa mahdollisuuden valita sopivimman lainan, eikä hakemus sido sinua mihinkään!
  • - Turvaa tietosi SSL-salauksella - helppoa, turvallista ja hauskaa lainan hakemista!

Turvallinen lainanvälityspalvelu

Sen lisäksi, että tietosi käsitellään täysin luottamuksellisesti joka kerta asioidessasi haenyt.fi -sivustolla, on yritys panostanut myös ulkopuolisilta toimijoilta suojaavaan tietosuojaan. Turvallisuutesi laina-asioissa on yritykselle tärkeää, minkä vuoksi he käyttävät SSL-salauspalvelua, joka pitää tietosi suojassa ulkopuolisilta.

Pikalaina

Haenyt.fi pikalaina on oikea valinta sinulle, joka tarvitset nopealla aikataululla vakuudetonta lainaa 500 – 50 000 euroa. Laina-aika voi olla väliltä 2 – 15 vuotta, mutta useille luotonantajille sopii myös etuaikainen lainan takaisinmaksu. Täytä lainahakemus, ja saat vastauksen jopa minuuteissa. Vastauksessa on mukana useita eri luotonantajia, joiden vaihtoehdoista voit halutessasi valita juuri sinulle sopivimman. Tai voit hylätä kaikki vaihtoehdot, mikäli niin haluat. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Pikalainaa voit hakea myös yhdessä jonkun toisen henkilön kanssa, jolloin lainansaantimahdollisuus yleensä paranee, ja saattaa myös alentaa haenyt.fi-sivuston korkoja.

Lainan todellinen vuosikorko on 4,5% – 50,5%, riippuen luoton myöntäjästä.

Tarvitsetko vakuudetonta lainaa alle 500 euroa? Yrityksellä on tuntitili.fi -sivusto, josta voit hakea pienempiä lainoja nopealla aikataululla. Voit valita 100 – 20 000 euron lainan, ja laina-ajaksi 7 vuorokaudesta aina viiteen vuoteen. Lainat kilpailutetaan samoin, kuin yli 500 euron lainatkin, joten lainahakemuksesi ei sido sinua mihinkään, ja saat valittavaksesi usemman lainavaihtoehdon.

Ensilainaajana voit saada lainan ilman korkoja tai kuluja. Tutustu lisää eri vaihtoehtoihin tuntitili.fi -sivuilla.

Useita eri lainoja?

Haluatko yhdistää useat eri lainasi ja säästää rahaa ja aikaa? Sekin onnistuu haenyt.fi -sivuilla. Säästät rahaa, kun sinun ei tarvitse maksaa korkoja ja kuluja useille eri lainanantajille. Säästät myös hermojasi, kun ei tarvitse muistaa mitä on maksanut eri luotonantajalle ja milloin eräpäivät lähestyvät. Valitse lainojen yhdistäminen, ja maksat kulut ja korot vain yhteen paikkaan, yhtenä päivänä kuukaudessa! Velan määrän seuraaminen helpottuu, kun kaikki tiedot ovat yhdessä ja samassa lainayhteenvedossa. Tee lainahakemuksesi, etkä sitoudu mihinkään. Lainaa voit hakea vakuudettomasti aina 50 000 euroon asti.

Esimerkkinä 10 pienempää, satojen tai tuhansien eurojen lainaa eri luotonantajalta, voit parhaimmillaan säästää 50 – 100 euroa kuukaudessa pelkästään tilinhoitomaksuja. Tässä on kyseessä siis pelkät tilinhoitomaksut, joiden päälle tulevat vielä korkokulut.

Helpota taloudenhoitoasi ja yhdistä useat lainat yhdeksi, jolloin kuukausittainen talouslaskelma on helpompi tehdä, ylläpitää ja seurata.

 

Yrityslaina

Yritykset voivat hakea lainaa vakuudettomasti, aina 30 000 eurosta 1 000 000 euroon asti. Voit jättää hakemuksesi, olitpa sitten vasta aloitteleva yrittäjä toiminimellä, joka tarvitsee luottoa alkuinvestonteihin, tai jo kokenut konkari isommassa konsernissa, joka käyttää lainan yrityksensä laajennukseen tai vakuudeksi pankin isommalle lainalle. Lainahakemus on ilmainen ja yhteyshenkilömme auttaa löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan lainan takaisinmaksuaikoineen. Lainan kulut ovat vähennyskelpoiset yrityksesi verotuksessa.

Todellinen vuosikorko on riippuvainen yrityksesi tilasta, se vaihtelee yleensä 10 – 20% välillä. Lainatarjoukseen vaikuttavat mm. uuden yrityksen liiketoimintasuunnitelma, edellisten vuosien tilinpäätökset, lainan käyttötarkoitus ja rahoituslaskelmien realistisuus. Tarjoukseen vaikuttaa myös Bisnoden yritysluokitus.

Voit hakea yrityslainaa esim. vakuudeksi suuremmalle pankkilainalle, alkuinvestointeihin, käsirahaksi isommille hankinnoille tai vaikkapa laajennussaneeraukseen.

Lue lisää tarjouksesta - Haenyt