FreedomRahoitus

Freedom Rahoituksen juuret ulottuvat vuoteen 1983. Yritys on alusta asti toiminut rahoitus- ja lainamarkkinoilla. Vuonna 2015 lanseerattiin Zmarta Group, jonka konsernin osana Freedom Rahoitus nykyään toimii. Freedom Rahoitus kilpailuttaa maksutta lainahakemukset useilla yhteistyökumppaneillaan ja välittää parhaimmat lainatarjoukset. Yritys tarjoaa vakuudettomia lainoja, lainojen yhdistämistä sekä kulutus-, käyttö- ja joustoluottoa. Lainaa voidaan hakea 500 eurosta 50 000 euroon, 1-15 vuoden laina-ajalla. Lainanhakija saa avukseen henkilökohtaisen lainaneuvojan.

*Kilpailu tarjoaa vakuudettomia lainoja. He tekevät yhteistyötä yli kymmenen lainanantajien menetelmät, joilla varmistetaan, että ne löytää paras mahdollinen ratkaisu eri tilannekohtaista lainojen. Laina sovellus päästä käsiksi useisiin kilpailevia lainan tarjouksia.

  • - Vakaa ja ammattitaitoinen lainatarjouksien kilpailuttaja - juuret vuodessa 1983
  • - Saat käyttöösi henkilökohtaisen lainaneuvojan
  • - Nopeasti lainaa ilman takauksia ja vakuuksia

Laina

Tarvitsetko lainaa nopealla aikataululla avuksi taloutesi tueksi? Laina on hyvä vaihtoehto sinulle, joka olet hankkimassa autoa ja pieni käteissumma puuttuu, tai olet sairastunut äkillisesti tai lähdössä reissuun. Sinulla ei tarvitse olla vakuuksia eikä takaajia, jotta voit hakea lainaa Freedom Rahoitukselta. Lainaa voit hakea 500 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Laina-ajaksi voit valita 1-15 vuotta. Voit täyttää verkkosivuilla helposti ja nopeasti ilmaisen lainahakemuksen, jonka Freedom Rahoitus kilpailuttaa yli kymmenellä yhteistyöpankilla ja rahoituslaitoksella. Saat vastauksen nopeasti ja voit rauhassa käydä tarjoukset läpi. Mikäli mikään lainatarjouksista ei tunnu houkuttelevalta, et ole sidottu ottamaan tarjousta vastaan. Hyväksyttyäsi jonkin lainatarjouksista ja allekirjoitettuasi lainasopimuksen, voit saada rahat tilillesi jo samana päivänä, tai viimeistään tulevan parin päivän aikana.

Kuka voi hakea lainaa?
– Olet vähintään 18-vuotias
– Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
– Sinulla ei ole maksuhäriömerkintöjä

Esimerkkilaskelma 10 000 euron lainalle, 10 vuoden takaisinmaksuajalla: arvioitu kuukausilyhennyserä on 129 €, todellinen vuosikorko 11,04 % ja lopullinen takaisinmaksusumma 16 177 €.

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen kannattaa, mikäli sinulle on kertynyt useita osa-maksullisia sopimuksia, luottokorttilasku kasvattaa itseään ja lisäksi on muutama pikalaina otettuna. Säästät selvää rahaa korko- ja toimituskuluissa, kun maksat vain yhtä lainaa takaisin. Samalla säästät hermojasi, kun sinun ei enää tarvitse muistaa kaikkien eri laskujen eräpäiviä ja loppusummia. Talouden tasapainottaminen helpottuu samalla, kun tarvitsee enää muistaa yhden lainan jäljellä oleva summa. Voit hakea lainaa helposti ja nopeasti verkkosivuilla, tai kysyä neuvoa soittamalla Freedom Rahoituksen asiakaspalveluun. Yleensä lainahakemus poikii useita lainatarjouksia, joista voit valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Lainaa on mahdollista hakea 500 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Takaisinmaksuajoista voit valita sinulle sopivimman 1-15 vuotta. Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee luotonmyöntäjän mukaan välillä 4,19 % – 50,5 %. Lainaa hakeaksesi sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi vakuudeksi tai pyytää ystäviäsi takaajiksi. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen ja allekirjoitettuasi lainasopimuksen on laina mahdollista saada tilille jo samana päivänä, tai viimeistään muutaman päivän sisällä.

Kulutusluotto, Joustoluotto

Freedom Rahoitus käsittelee kulutus- ja joustoluottohakemukset nopeasti ja saat rahat käyttöösi ilman vakuuksia tai takaajia. Hakemuksen voit tehdä missä ja milloin vain, eikä sinun tarvitse varata aikaa virkailijan kanssa keskustelua varten. Yhdellä lainahakemuksella voit saada useita lainatarjouksia, joista voit valita juuri sinulle sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon. Lainapäätöksen voit saada jo samana päivänä tarkasteltavaksi, ja halutessasi voit hylätä tarjoukset. Lainahakemus ei sido sinua mihinkään. Kulutus- ja joustoluotto sopivat vaikkapa remonttirahaksi, käteisrahaksi auton hankintaan, matkakassaksi tai äkillisiin rahoitustarpeisiin. Luottoa hakiessasi sinun on hyvä tarkistaa taloutesi kestokyky lisälainalle. Voit hakea kulutusluottoa 500 € – 50 000 €, 1-15 vuoden laina-ajalla. Saat avuksesi henkilökohtaisen lainaneuvojan, joka auttaa hakemuksessasi.

Kenelle luottoa?

– Olet vähintään 18-vuotias
– Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
– Raha-asiasi ovat moitteettomassa kunnossa eikä sinulla ole luottohäiriömerkintöjä

Lue lisää tarjouksesta - FreedomRahoitus