Bank Norwegian

Internetin välityksellä talletus-ja lainatuotteita myyvä Bank Norwegian on yksityisillä markkinoilla toimiva yritys. Bank Norwegian on norjalaisen Norwegian Finans Holding ASA:n omistama. Yritys tarjoaa vakuudettomia lainoja 1000 eurosta jopa 50 000 euroon saakka. Voit saada lainan Bank Norwegianilta, mikäli olet vähintään 23-vuotias, olet ollut Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainahakemus onnistuu helposti ja nopeasti verkkosivuilla, ja lainatarjouksen saat heti. Tunnistaminen lainahakemusta varten tehdään verkkopankkitunnuksilla ja lainan korot vaihtelevat henkilökohtaisesti, alkaen 4,99 %:sta.

  • Samasta paikasta lainaa, talletustili ja luottokortti käyttöön
  • Kätevää ja aina saatavilla olevaa asiointia verkkosivuilla
  • Nopea vastaus luottohakemukseen

Vakuudettomat lainat

Hakeaksesi lainaa Bank Norwegianilta et tarvitse vakuudeksi omaisuuttasi tai takaajiksi ystäviäsi. Sinun tulee olla vähintään 23-vuotias, sinulla on oltava moitteettomat luottotiedot, ja lisäksi olet maksukykyinen ja olet ollut Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta. Mikäli haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, voivat lainan myöntämisen mahdollisuudet ja korot olla paremmat. Vakuudeton laina on hyvä vaihtoehto nopeisiin lisärahan tarpeisiin, esim. autolainaksi, kodin remontteihin, sairastapauksessa tai matkakassaksi. Bank Norwegian tarjoaa vakuudetonta lainaa 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti ja takaisinmaksuaika voi pisimmillään olla 15 vuotta. Lainan voi myös maksaa takaisin ennen laina-ajan päättymistä, jolloin kulut jäävät pienemmäksi. Lainan korko ja määrä määräytyvät maksukykysi mukaan, alkaen 4,99 %:sta. Lainan korko pääomitetaan kuukausittain. Tarkemmat lainaan kohdistuvat kulut on nähtävissä verkkosivuilla, joilla voit myös tehdä lainahakemuksen nopeasti ja helposti.

Todellinen vuosikorko esimerkkilaskelmalla 10 000 euron lainalla ja 5 vuoden takaisinmaksulla on 10,82 %.

Luottokortti

Bank Norwegianin luottokortti on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka matkustat paljon ulkomailla, shoppailet matkoillasi ja lennät Norwegianin lennoilla. Saat bonuspisteitä, CashPointseja, kun lennät Norwegianilla ja teet ostoksia matkoillasi. Voit maksaa tulevat lentolippusi kertyneillä bonuspisteillä. Bonuspisteiden kertymistä voit seurata kätevästi verkkosivuilla, jonne sinulle perustetaan oma sivusto tietojen tarkistamista varten. Bank Norwegianin luottokortti käy maksuvälineeksi internetissä, kaupoissa, kioskeissa jne. Kortin käyttäminen on ilmaista, eikä siinä ole vuosimaksua. Voit maksaa ja nostaa valuuttaa luottotililtäsi ulkomailla, eikä Bank Norwegian veloita sinulta mitään! Saat lisäksi ilmaisen matkavakuutuksen, kun maksat matkasi luottokortillamme. Saat luottokorttiisi jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa.

Luottokortin todellinen vuosikorko 1500 euron lainalla ja 12 kuukauden laina-ajalla on 21,92 %.

Talletustili

Avaa Bank Norwegianin Talletustili täysin ilmaiseksi ja ilman nostorajoituksia. Tilin saat avattua jo pienelläkin talletuksella, vaikkapa eurolla. Hallinnoit tiliäsi kätevästi verkkosivuilla, jossa myös tilihakemus tehdään. Tilillä ei ole minimitalletusrajaa, joten voit itse päättää summan, jonka tilille talletat. Talletuskorkoa maksetaan 1,75 % pienimmästä euron talletuksesta aina 200 000 euron talletukseen asti. Tilin talletukset on suojattu Norjan Bankenes Sikringsfond -rahaston talletussuojalla.

Yhdistä lainasi

Monen eri rahoittajan useat pienet lainat rasittavat talouttasi ja hermojasi. On vaikea pitää kirjaa siitä, minä päivänä mikäkin lasku pitää maksaa, kenelle ja kuinka paljon. Bank Norwegianilla voit yhdistää monet eri lainasi yhdeksi lainaksi, jolloin säästät koroissa ja toimisto- yms. kuluissa, sekä hermojasi, kun lyhennät vain yhtä lainaa yhteen paikkaan. Tee hakemus verkkosivuilla, jolloin Bank Norwegian maksaa toiset lainasi pois ja sinä maksat jatkossa vain yhtä lainaa Bank Norwegianille. Voit hakea lainaa aina 50 000 euroon asti, jos täytät vaatimuksemme lainanhakijasta ja luottokelpoisuudesta. Olethan siis vähintään 23-vuotias, omaat moitteettomat luottotiedot, olet maksukykyinen ja olet ollut Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta. Täytä lainahakemus jo tänään ja helpota talouttasi yhdellä lainalla useiden pienempien sijaan. Säästät selvää rahaa!

Bank Norwegian pähkinänkuoressa
– Samasta paikasta lainaa, talletustili ja luottokortti käyttöön
– Kätevää ja aina saatavilla olevaa asiointia verkkosivuilla
– Nopea vastaus luottohakemukseen

Lue lisää tarjouksesta - Bank Norwegian