Aasa

Aasa Oy on vastuullinen suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa nopeita, vakuudettomia lainoja yksityishenkilöille. Yritys noudattaa European Coalition for Responsible Credit (ECRC) -yhteenliittymän säädöksiä, mikä varmistaa osaltaan reilut lainaamisen pelisäännöt. Kuluttajana sinulla on 18 vuorokauden oikeus perua ottamasi laina. Aasa tarjoaa vakuudetonta lainaa 2000 eurosta aina 5000 euroon asti. Laina-ajaksi on mahdollista valita 6 – 24 kk. Lainahakemuksen voi täyttää milloin vain, ja missä vain, nopeasti ja helposti verkkosivuilla. Lainatarjous lähetetään yleensä nopeasti sähköpostitse. Voit valita valikoimasta joko Pikalainan tai Pikavipin.

  • - Kotimainen rahoitusyhtiö - järkevän lainaamisen puolesta
  • - Pikalainaa 2000 - 5000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia
  • - Laina-aikaa 6 - 24 kuukautta

Pikalaina

Pienet ja yllättävät arjen menot on helppo kattaa Aasan pikalainalla. Olipa kyseessä remontti, merkittävä huonekaluhankinta, auton korjaus tai lomamatka, on Pikalaina vaihtoehto unelmien toteuttamiseen. Joskus taas elämä heittelee epämieluisasti ja äkillinen sairaus sekoittaa arjen, ja silloin Pikalaina antaa hetkellistä helpotusta taloudelliseen tilanteeseen. Täytä helppotajuinen ja nopea lainahakemus verkossa minä päivänä tahansa, odota sähköpostia ja allekirjoita lainasopimus. Rahat maksetaan tilillesi jopa minuuteissa. Lainaa varten sinun ei tarvitse laittaa omaisuuttasi vakuudeksi eikä pyytää ystäviäsi takaajiksi. Kannattaa silti muistaa järkevä taloudenhoita ja laskea tarkkaan, kestääkö talous ylimääräisiä kulueriä. Aasa on vastuullinen luotonantaja, ja tärkein kriteeri myönteiselle päätökselle on maksukyvyn selvittäminen kuluttajan edun mukaisesti. Aasan Pikalaina on mahdollista jakaa juuri sinulle sopiviin kuukausieriin, jotka eivät suista talouttasi raiteiltaan. Mikäli sinulla on kysyttävää laina-asioista, voit aina soittaa asiakaspalvelunumeroon, tai chattailla asiakaspalvelijan kanssa verkkosivuilla. Pikalainaa on mahdollista hakea 2000 – 5000 €, kuuden kuukauden tai jopa 24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Pidemmällä maksuajalla saat kuukausierää pienemmäksi ja rahaa jää arjen pyörittämiseen. Lopullinen korko määräytyy hakijan luottoluokituksen mukaan.

 

Pikavippi

Aasa tarjoaa nopeaa lainaa yksityishenkilöille, ilman vakuuksia tai takaajia. Nyt voit toteuttaa unelmiasi ilman, että sinun tarvitsee juosta anomassa lainaa pankeista tai rahalaitoksista. Pikavippiä käyttäneet ovat maksaneet lainallaan mm. vuokra-asunnon vuokratakuut, lomamatkoja ja auton korjauksia. Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias, olet hoitanut raha-asiasi moitteetomasti ja sinulla on hyvä maksukyky. Saat säännöllisiä tuloja työstä tai eläkettä, ja asut vakituisesti Suomessa. Lainahakemuksen tekeminen verkkosivujen kautta on salaustekniikalla suojattu, joten voit huoletta täyttää tietojasi lomakkeelle. Voit hakea lainaa mukavasti kotisohvallasi istuen, vaikkapa lauantai-iltana saunan jälkeen tai junalla matkustaessasi, ja odotella vastausta sähköpostitse toimistoaikana. Voit hakea Aasalta lainaa 2000 eurosta aina 5000 euroon. Laina-ajaksi voit valita 6 – 24 kuukautta. Maksa lainasi takaisin kätevästi kuukausierissä, joiden suuruuden voit itse määrittää suuntaa antavasti lainaa hakiessa. Lopullinen kuukausierä määräytyy koron ja kulujen mukaan, ja se kerrotaan varsinaisessa lainasopimuksessa.

 

Voit maksaa Aasan lainojen kuukausimaksut takaisin ennen sovittua takaisinmaksuaikaa, jolloin sinulle ei tule ylimääräisiä lisäkuluja. Mikäli taas olet estynyt maksamaan kuukausittaista lainaerääsi, kannattaa viipymättä ottaa yhteys asiakaspalveluun. Saat yhteyden asiakaspalveluun puhelimitse, chat-palvelun välityksellä tai sähköpostitse.

Lue lisää tarjouksesta - Aasa