Fixura

Fixura Oy alotti toimintansa vuonna 2010 ja on tänä päivänä Suomen suurin ja vanhin vertaislainayritys, ja myös yksi suurimmista Pohjoismaissa. Fixuran toimintamalli on yksinkertainen. Yrityksen verkkosivut toimivat virtuaalisena kohtaamispaikkana kahdelle ryhmälle – lainanhakijoille ja lainanantajille. Fixuran välittämät lainat ovat vertaislainoja, toisin sanoen lainan välitystä yksityishenkilöltä toiselle, ja yksityishenkilöt myös yhdessä sopivat lainan ehdoista. Fixuran tehtävänä lainanvälityksessä on huolehtia tarvittavasta paperityöstä. Liikeidea sinänsä on vanha, ihmiset ovat kautta aikojen lainanneet rahaa toisilleen vaivanpalkkaa, eli korkoa vastaan – moderni tekniikka tarjoaa mahdollisuuden yhdistää helposti lainanhakijat ja lainantarjoajat, hajauttaa riksejä ja tarjota erilaisen, vakaan ja turvallisen rahoitusmuodon perinteisten rahoitusmuotojen rinnalle. Fixura tarjoaa mahdollisuuden hakea vakuudetonta lainaa talouteesi sopivalla korolla ja maksuajalla.

  • - Fixura yhdistää lainanhakijat ja lainanantajat yhteen ja samaan paikkaan – helppoa ja fiksua!
  • - Fixura tarjoaa vakaan ja turvallisen rahoitusmuodon ja mahdollisuuden hakea lainaa omaan talouteesi sopivalla korolla ja maksuajalla!
  • - Fixura lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa – netissä omilla pankkitunnuksillasi - lainapäätös nopeasti!

Lainaa elämän eri tilanteisiin

Fixura lainaa voit hakea esimerkiksi yllättäviin menoihin tai lomamatkaan. Voit myös yhdistää mahdolliset muut pienet lainat ja maksaa vain yhtä lainaa pienemmillä kuluilla. Fixura tarjoaa mahdollisuuden hakea vakuudetonta lainaa 1 000–10 000 euroa edullisilla lainanhoitokuluilla – ihmiseltä ihmiselle – vaivattomasti verkossa. Sinun tulee täyttää seuraavat ehdot voidaksesi nostaa Fixura Ab Oy:n välittämää lainaa. Alla olevat ehdot ovat suora lainaus yrityksen verkkosivuilta ja voit lukea ne myös yrityksen verkkosivuilta osoitteessa https://www.fixura.fi/fi-fi/lainaa/lainanottajan-yleiset-ehdot/

Fixura Ab Oy:n välittämää lainaa voi nostaa henkilö:

• joka on täysivaltainen ja on 21-68 -vuotias.

• joka asuu pysyvästi Suomessa.

• joka on selvittänyt tulotietonsa Fixuralle.

• jolla ei ole maksuhäiriöitä.

• joka ei ole hallituksen jäsenenä yrityksessä, jolle on rekisteröity maksuhäiriöitä.

• jolla on verkkopankkitunnukset niissä pankeissa jonka kanssa Fixuralla on yhteistyösopimus

• jolla on matkapuhelin ja matkapuhelinliittymä operaattorin kanssa jonka kanssa Fixuralla on yhteistyösopimus. Puhelinnumero ei saa olla salainen, siinä ei saa olla palvelunumeroestoa, eikä se saa olla prepaid-liitymä.
Lainahakemuksen jättäminen Fixura Oy:lle on sinulle maksutonta, eikä velvoita sinua mihinkään, lainan hakemiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Mikäli sinulla on säännölliset tulot, eikä luottomerkintää, olet tervetullut Fixuraan hakemaan vakuudetonta lainaa.

Fixura lainankorko on 6-27% välillä ja lainaottajalla on mahdollisuus itse vaikuttaa lainakorkoprosenttiin. Lainan lopullinen korko määräytyy hakijan niin kutsutun luottoluokituksen perusteella.

Fixura lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Valitset itse haluamasi lainasumman, koron ja takaisinmaksuajan helposti verkkosivuillamme. Sinulle lähetetään lainapäätös- tai tarjous, jonka voit joko hyväksyä tai hylätä. Kun hyväksyt tarjouksen, rahat maksetaan tilillesi 1–2 työpäivän kuluessa.

Sijoita ja hyödy

Fixura tarjoaa myös mahdollisuuden Vertaislainasijoittamiseen eli sijoitusmuotoon jossa sinulla on mahdollisuus auttaa apua tarvistevia henkilöitä ja samalla hyötyä siitä itse taloudellisesti, toisin sanoen vertaislaina tarjoaa sijoittajalle tasaista pörssikursseista riippumatonta vakaata tuottoa.
Lainanottajan lyhentäessä säännöllisesti lainaansa kuukausittain, sijoittajana sinä voit halutessasi nostaa tuoton tai sijoittaa sen uudestaan. Lisäksi Fixura Oy hajauttaa kaikki sijoitukset satoihin eri lainoihin jonka vuoksi mahdollisilla yksittäisillä maksuviivästyksillä ei ole mainittavaa vaikutusta lainasalkun kokonaistuottoon. Lue lisää vertaislainasijoittamisesta täältä: (https://www.fixura.fi/fi-fi/sijoittaminen/)

Lue lisää tarjouksesta - Fixura